Betingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer stearinlys fra artcandle.dk.

Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her, er du altid velkommen til at kontakte os via mail på jk@artcandle.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og artcandle.dk.

Delivery Time

Alle lys for bestilling. Det tage 7-10 dage. Bemærk venligst, at farverne kan variere fra dem, der vises på internettet.

Pris og betaling

I vores butik kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel. Alle priser i artcandle.dk er i dansker kroner.

Leveringstid

Levering af varer fra artcandle.dk anses for sket, når du som forbruger får varen leveret.

Levering vil ske med Post Danmark og der pålægges fragt efter det antal kilo bestillingen vejer.

The rates are currently as follows:

Danmark:

Pakkestørrelse:
0-1 kg – 50 kr.
1-5 kg – 60 kr.
5-10 kg – 70 kr.
10-20 kg – 110 kr.

Ønsker du varerne leveret til udlandet, Færøerne og Grønland, så kontakt os venligst på jk@artcandle.dk for en aftale om pris på levering.

EU: From 12 EUR depending on zone.

Fortrydelsesret:

Varen anses for leveret når du modtager varen fra Post Danmark.

Artcandle.dk giver 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varerne. Du er forpligtet til at returnere varerne i samme stand som modtaget, dvs. ubrugte. Returfragten betales af dig. Vi refunderer pengene for varerne via bankoverførelse, så snart vi har modtaget og efterset varerne.

Reklamation:

Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen eller hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Du skal dog selv sørge for at returnere den defekte vare til os.

Evt. fejl og mangler ved varerne skal påberåbes inden 10 dage efter, du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive, hvori fejlen består og på forlangende vise, hvordan fejl eller manglen ytre sig.

Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af reklamationsretten.