Politik for personoplysninger

Om artcandle.dk beskyttelse af dine personlige oplysninger.

artcandle.dk er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Indhenter vi ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.

Lader vi det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev eller blive slettet fra kundedatabasen.

Oplyser vi dig til enhver tid om, hvilke oplysninger vi måtte have om dig. (jf. persondataloven), hvis du henvender dig til os.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Cookies

På https://artcandle.dk/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Der benyttes ikke personfølsomme cookies. Det betyder at der ikke gemmes personoplysninger, men blot oplysninger som hjælper dig som kunde med at være logget ind og huske brugeradfærd som indkøbskurven.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Statistik bruges på artcandle.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På artcandle.dk anvender vi statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Vi bruger statistikken til at skabe øget brugervenlighed. For at du kan handle i vores online shop skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for artcandle.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en PBS løsning.

Som registreret online har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til artcandle.dk via E-mail: jk@artcandle.dk

Hos artcandle.dk er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger, du indtaster på artcandle.dk videregives kun til PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice) for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Medlemsoplysninger

Hvis du er registreret som bruger, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig den bedst mulige service. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne yde dig den service, som du har ønsket og tilmeldt dig aktivt. Skulle du i øvrigt have spørgsmål om vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail til jk@artcandle.dk